Syyskokous 13.11. "Päivällinen Perho ravintolassa"
13.11.2024 klo 16:00
Syyskokous perinteisesti ravintolakoulu Perhossa. Edit: päivä korjattu / day corrected. Aalto-yliopiston ammattiosasto JHL ry:n syyskokous In English below.
Kokous järjestetään keskiviikkona 13.11.2023, klo 16:00 alkaen Ravintola Perhon kokoustiloissa osoitteessa Perhonkatu 11, Helsinki Kokouksessa käsitellään normaalit sääntömääräiset asiat sekä keskustellaan ajankohtaisista asioista Aallossa ja suomalaisessa työelämässä.
Pyrimme järjestämään tarvittaessa etäyhteysmahdollisuuden. Tänä vuonna kokouksessa ei ole pakollisia henkilövalintoja, mutta mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen aktiiviksi, otathan yhteyttä ammattiosaston hallitukseen.
Kokouksen jälkeen ammattiosasto tarjoaa kokoukseen osallistujille illallisen Ravintola Perhossa noin klo 17:00 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset ruokailuun perjantaihin 1.11.2024 mennessä: ilpo.korhonen@aalto.fi
Alkupalapöytä: Sokerisuolattua lohta, savumuikkuja, katkarapuja Skagen Tillikurkkuja Leppäsavustettua porsaanlapaa, kurpitsa-rosmariinihilloketta Paahdettua suippopaprikaa, Perhon Rehtori-sinihomejuustoa, saksanpähkinää, hunajavinaigrette Vihersalaattia, kirsikkatomaatteja, pikkelöityä punasipulia, basilikaöljyä Pääruoka: Perhon Rohkea-oluessa haudutettua mehevää possua, perunasosetta Jälkiruoka: Mansikka-kermakakku
Terveisin Aalto-Yliopiston ammattiosaston hallitus.
Aalto - yliopiston ammattiosasto - Aalto-yliopiston ammattiosasto JHL ry
>>>> In English: Aalto-yliopiston ammattiosasto JHL ry autumn meeting Wednesday 13.11.2023, starting at 16:00 in Restaurant Perho's conference facilities at Perhonkatu 11, Helsinki The meeting discusses normal statutory matters and discusses current issues at Aalto and in Finnish working life. If necessary, we will try to arrange remote access. There are no mandatory person selections at this year's meeting, but if you are interested in becoming active in the association, please contact the board members.
After the meeting we will serve dinner to the meeting participants at Restaurant Perho starting at approximately 17:00. Binding registrations for dinner by Friday 1.11.2024 to ilpo.korhonen@aalto.fi
Appetizer table: Sugar-salted salmon, smoked vendace, shrimp Skagen, Dill cucumbers Alder smoked pork shoulder with pumpkin-rosemary compote Roasted tapered peppers, Perho’s Rehtori blue cheese, walnut, honey vinaigrette Green salad, cherry tomatoes, pickled red onion, basil oil
Main course: Succulent pork stewed in Perho’s own beer, mashed potatoes
Dessert: Strawberry cream cake
Board of Aalto-yliopiston ammattiosasto JHL ry
Liitteet
|